KELAS MULA ECOMMERCE : 20 Januari 2018

KELAS MULA ECOMMERCE

Booking sekarang di => http://yezza.net/nak/kelasmulaecommerce

KELAS MULA ECOMMERCE
Tarikh : 20 Januari 2018 (SABTU)
Tempat : Sidang @ Subang
Yuran : RM99/pax 
Peserta : Max 100 orang (80+% registered, 50% payment done)

Speaker

1. Zulkifli Ab ( Saya lah tu  Baca lanjut tentang diri saya.

2. Rosman Al-Qadri ( Founder Thebabystore – Seorang yang sangat berpengalaman dalam ecommerce. Buat sendiri tak ada unfair advantage. Banyak tips underground boleh belajar dari beliau )

3. Izwan Wahab ( Founder kepada NotaBisnes merangkap programmer yang paling versatile pernah saya jumpa. Saya rasa ramai yang kenal beliau sebab beliau dah level sifu )
4. Alimuddin Zafrullah ( Digital Marketing Specialist – Pernah menjaga client-client besar dalam dan luar negara dengan bajet jutaan ringgit. Beliau ialah orang yang tepat untuk kita sedut ilmu digital marketing sebanyak-banyaknya )

Apa yang akan dibincangkan dalam kelas ini?

1. Step step untuk mula bisnes secara ecommerce dan case study menjual di marketplace ( yang ini mahal – sepatutnya ilmu ni saja dah boleh buat 1 kelas)
2. Asas Ecommerce Marketing Funnel & Facebook Ads
3. Perancangan marketing & analisis data ecommerce
4. Fundamental bisnes ecommerce (betulkan mindset)
5. Q&A dan sesi Networking

Kelas Ini Untuk Siapa?

Kepada yang minat sangat2 nak buat ecommerce. Dah ada produk, dah ada bisnes. Dah menjual lama di Facebook. Sekarang nak cuba ecommerce pula. Jika ada ciri-ciri ini, kami alu-alukan untuk sertai kelas ini.

WHAT NOW?

Saya jemput pihak yang berminat untuk sponsor event ini dari pelbagai segi (goodies, deal menarik dan seumpamanya)

 

 

 

 

 

Leave a Comment

submit loader